Invalleerkracht

Ik ben een (inval)leerkracht, gevestigd in Raalte, die voor uw school maatwerk kan leveren. Mijn manier van werken wordt gekenmerkt door positiviteit en taakgerichtheid. Met mij haalt u een gemotiveerde, zeer ervaren leerkracht in huis die flexibel in te zetten is. 

Waar kunt u jufOdette voor inhuren?

JufOdette ondersteunt leerkrachten en scholen in de kleuterbouw. Voor ouders en kinderen is de kleuterbouw vaak de eerste kennismaking met de sfeer in de school. Alle belang voor de school om ook een succesvolle kennismaking te realiseren. De kleuter heeft andere voorwaarden nodig om te leren, dan de kinderen in de rest van de basisschool. Spelend leren staat voorop. Waar ik jullie, vanuit mijn expertise, graag bij zou willen ondersteunen zijn de volgende onderdelen: lokaal inrichting, hoekenwerk, organisatorische tips, onderzoekend en ontwerpen met jonge kinderen & vervanging bij kleutergroepen.
Vanzelfsprekend bestaat ook vervanging in de groepen 3 t/m 8 tot de opties.

 


Themahoeken
Het behalen van het onderbouwspecialisme heeft mij veel gebracht, zeker hoe spel bij kleuters is te bevorderen. Wilt u in de kleutergroepen uw hoeken een boost geven, ook daarvoor kunt u jufOdette inhuren. In de loop der jaren heb ik een grote verzameling materialen aangelegd voor uiteenlopende thema's. Deze themadozen kunnen ook bij invalopdrachten gebruikt worden.

Rijke leeromgeving
Het ontwikkelen van hoeken is één van de specialiteiten van mij. Een rijke leeromgeving, waarbij de realiteit wordt nagebootst, is hierbij van groot belang. Ik heb een enorme passie voor de natuur en ook in de klas kan dit tot uiting komen. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Gymbevoegdheid
Bij het behalen van het Pabodiploma in 1995 heeft Odette automatisch de gymbevoegdheid ontvangen. Het verzorgen van gymlessen kan door jufOdette worden gedaan.